REVIEWS

PIELE FINĂ PERFECTĂ PENTRU VARĂ – GILLETTE VENUS BREEZE

Bună dragile mele :-*

Deși postările au fost puțin decalate în această săptămână, nu am putut sta departe de blog așa că astăzi revin cu un nou articol. Vă voi prezenta o altă campanie BuzzStore cu detalii despre produse și impresii.

Pe timpul verii obișnuim să acordăm mai multă atenție corpului nostru. Astfel fie că este vorba de hidratarea pielii, epilat sau bronz căutam cele mai eficiente și calitative produse. Pentru ca picioarele noastre să fie îngrijite, catifelate și frumoase în acest anotimp Gillette vine în ajutor cu primul lor aparat de ras creat special pentru femei.

2

BuzzStore s-a gândit la noi femeile și a creat împreună cu Gillete campania de testare Gillette Venus Breeze. Așa am intrat și eu în posesia acestui aparat de ras drăgut și feminin. Și pentru că vara înseamnă rochii și pantaloni scurți l-am și pus la treabă.

Am avut o perioadă când foloseam ceara pentru a mă epila, dar pentru că mă iritam foarte tare și nu avem mereu timp de programări la salon m-am întors la aparatul de ras. Pe acesta îl pot folosi atunci când mă grăbesc sau cand am timp de relaxare și băi cu spumă. În trecut am folosit aparatele clasice de unică folosință, iar cel mai tare m-a atras  Gillette Venus Breeze când am văzut că poate fi refolosit.

4

9

11

Capătul aparatului Gillette Venus Breeze este interschimbabil. Adică mânerul poate fi refolosit cu o altă rezervă atunci când aceasta nu mai este eficientă. Am înțeles de la Camelia că mânerul este compatibil cu orice rezervă din gama Gillette Venus. Ceea ce înseamnă că ne putem folosi de Gillete Venus Breeze pe o perioadă mai lungă de timp fără a întâmpina dificultăți în a găsi rezerve pentru acesta.

Gillette Venus Breeze are trei lame așezate între benzi de gel. Aceste benzi de gel ajută la obținerea unui ras confortabil fără tăieturi și iritații. De asemenea capul aparatului este complet flexibil pentru a se adapta la formele corpului și pentru a putea fi folosit cu ușurință în orice zonă a corpului.

8

15

Aparatul de ras este ușor de folosit și îndepărtează foarte bine firele de păr. Alunecă mai bine datorită benzilor de gel care hidratează pielea în același timp. După utilizare pielea a rămas catifelată, fără tăieturi și iritații. Sunt foarte încântată că am reușit să testez Gillete Venus Breeze. Și-a câștigat un loc pe etajera din baie printre produsele mele preferate și cu siguranță va rămâne ajutorul meu chiar și după anotimpul călduros.

Trebuie să știți că aparatul vine într-un ambalaj de plastic ce conține mânerul și două rezerve. Se găsește deja pe rafturile magazinelor (eu l-am văzut în DM și Kaufland) și online.

5

13

14

Poți să te înscri și tu în campaniile BuzzStore aici.

Tu ce metodă de epilat folosești? Ai încercat produsele Gillette Venus?

Îți mulțumesc pentru vizită, până data viitoare te invit pe Facebook și Instagram unde mă găsești cu numele Stephanie’s Choice.

8 thoughts on “PIELE FINĂ PERFECTĂ PENTRU VARĂ – GILLETTE VENUS BREEZE

 1. De obicei ma epilez cu ceara, la salon, dar cand sunt in viteza mai bag si lama, chiar pe astea, sunt foarte bune 🙂

  Liked by 1 person

 2. Pe mine m-a surprins să aflu că acel gel este un unt de corp și imi place mult că ajută rasul și pielea ramane foarte fina.

  Liked by 1 person

 3. Folosesc si eu aceste aparate si chiar consider ca sunt tare eficiente pe picioarele mele. Cu siguranta imi vor tine companie toate vara

  Liked by 1 person

 4. Imi place mult ca are capete interschimbabile si ofera protectie cu acele benzi cu gel!! Am si eu produse Gillette si sunt multumita de ele.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.