HAUL · MAKEUP · SKIN CARE

BEAUTY KIT – MARIE CLAIRE

Bună dragile mele :-*

După câteva zile departe de blog revin cu un unboxing. Este vorba de Beauty Kit-ul ediție limitată lansat de revista Marie Claire în urmă cu două săptămâni. A ajuns la mine și astăzi vreau să vă prezint ce conține acesta.

Am aflat despre acest Beauty Kit din online, de pe Instagram mai exact. Am ales să îl comand deoarece conține câteva produse interesante pe care am vrut să le încerc.

11

13

Conceptul este un fel de mini abonament pe trei luni. Odată cu Beauty Kit-ul am primit numărul revistei din luna Iunie. Urmând să primesc încă două ediții ale revistei pe parcursul apariției acestora pe piață. Prețul Beauty Kit-ului a fost de 65 de lei la care s-au adăugat 12 lei transportul. Hai să vedem ce conține acesta!

12

La capitolul makeup am primit o paletă cu farduri de pleoape de la Essence și un blush duo de la Bourjois. Ambele au nuanțe interesante și de-abia aștept să le folosesc.

2

La capitolul skin care am primit crema de ochi de la Bruno Vassari, un ser ce poate fi folosit ca primer de la Paula’s Choice și o mască de față de la Kiehl’s.

3

Am mai găsit un șampon 3 în 1 de la Biosilk Silk Therapy, un set L’Erbolario și o apă termală Ivatherm. Setul este format din cremă soleombra pentru față și corp și cremă superbronzantă.

4

7

Am primit și trei mostre: crema Elizabeth Arden, apa de parfum La Mia Perla și Artisan Blu. Beauty Kit-ul a fost completat cu tatuaje metalice pentru corp de la Rimmel London perfecte pentru vară.

5

6

Eu sunt foarte mulțumită de produsele primite și de-abia aștept să le încerc.

Ce părere ai despre Beauty Kit-ul Marie Claire? Cum ți se pare prețul acestuia? Ai încercat vreun produs?

Iți mulțumesc pentru vizită. Te aștept pe Facebook și pe Instagram.

14 thoughts on “BEAUTY KIT – MARIE CLAIRE

 1. :(( Îl vreau si eu! Dar stiu ca e out of stock de pe 31 mai, ca am vrut să mi-l comand si eu. Interesante produse, abia astept sane spui parerea ta despre ele 😉

  Liked by 1 person

 2. Când am vrut sa îl comand nu mai era pe stoc :)) luna viitoare sper sa îl prind. Foarte interesante produsele. Mi-a atras atentia paleta de farduri

  Liked by 1 person

 3. Am reusit sa pun si eu mana pe acest kit si am inceput testarea cu cremuta pentru ochi de la Bruno Vassari. Apoi, incetul cu incetul am intrat in toate! :)) Imi plac produsele si sunt multumita ca am avut norocul sa fiu posesoarea unui astfel de kit.

  Liked by 1 person

 4. Am prins și eu kitul și chiar este suuuper!! 😍😍 Mă bucur că mai vin și 2 reviste, hehe! Iar produsele sunt geniale. Cele pentru vară… tatuajele le-am testat și îmi plac mult, rezistă! Crema de ochi e și ea super iar masca Kiehl’s miroase așa bine!! O să mai pândesc și cutia următoare. Sper să fie interesantă.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.