REVIEWS · SKIN CARE

RITUAL SUEDEZ DE INGRIJIRE – BARNANGEN

Barnangen, un brand foarte cunoscut și iubit din Suedia și-a făcut loc pe rafturile magazinelor din țară de curând. Am primit câteva produse spre testare datorită campaniei BuzzStore și astăzi le voi prezenta împreună cu impresiile mele după folosirea acestora.

7

În produsele Barnangen se găsesc ingrediente naturale de inspirație nordică. Ovăzul, mugurul pitic și florile de soc sunt câteva dintre acestea. Cold Cream este ingredientul original ce a făcut celebru brandul suedez începând cu anul 1873. Astfel a luat naștere ritualul suedez de îngrijire. Produsele sunt adaptate special pentru piele normală, uscată sau sensibilă.

Coletul pe care l-am primit de la BuzzStore conținea gelul de duș și loțiunea de corp pentru piele normală și uscată, un balsam de corp și un set de spa.

as

3

Gelul de duș și loțiunea de corp conțin lapte de ovaz și 5% Cold Cream. Acestea promit hidratare încă de la prima aplicare lăsând pielea catifelată și îmbunătățind aspectul acesteia. Balsamul de corp All Over Rescue este conceput pentru hidratarea, regenerarea și refacerea pielii.

Îmi place foarte mult mirosul natural al acestor produse. Mă duce cu gândul la un moment de liniște și relaxare pe o pajiște cu flori. Gelul de duș este cremos și hidratează pielea foarte bine. Loțiunea și balsamul de corp se absorb repede în piele și nu lasă peliculă grasă la suprafața. Îmi place mai mult textura mai cremoasă a balsamului. Am simțit pielea hidratată mai în profunzime atunci când l-am folosit.

asss

ass

5

4

Sunt foarte mulțumita de produsele Barnangen pentru hidratarea și aspectul plăcut al pielii după folosirea acestora. Vreau să încerc și uleiul de corp Midsommar Glow. Mi se pare perfect pentru vară.

Iți recomand să încerci produsele Barnangen pentru momente pline de răsfăț și pentru o piele frumoasă și hidratată.

Te poți înscrie și tu în campaniile BuzzStore aici. Mai multe detalii despre produsele Barnangen gasesti aici.

Iți mulțumesc pentru vizită și iți urez o vară minunată! Până data viitoare te aștept pe Facebook și Instagram.

 

22 thoughts on “RITUAL SUEDEZ DE INGRIJIRE – BARNANGEN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.