MAKEUP · PAGINI DE JURNAL · SKIN CARE

DEZVĂLUIE FRUMUSEȚEA ALĂTURI DE ELMIPLANT

Poate ați văzut în online că vineri și sâmbătă (11-12 mai) cei de la Elmiplant au avut un Beauty Box în Mega Mall. Această întâlnire s-a datorat campaniei #DescoperăFrumusețea și lansarea gamei multiCollagen. Pe data de 11 mai, Dana Rogoz a ținut o prezentare, iar pe perioada Beauty Box-ului s-au desfășurat sesiuni gratuite de makeup și coafură.

M-am înscris și eu la mai multe concursuri și am câștigat două dintre ele. Primul premiu a fost un set de produse de la Elmiplant la concursul organizat de Debora Tentiș pe blogul ei. Vă invit să o urmăriți pe Debora dacă nu o faceți deja, este farmacist și veți găsi multe informații foarte utile la ea. Setul de produse este format din cremă de zi, cremă de noapte si ser toate din gama multiCollagen ce conțin acid hialuronic și colagen.

cof

Cel de-al doilea premiu a constat într-un makeup realizat de Ioana Dumitrache la Beauty Box-ul Elmiplant. Am fost super entuziasmată când am primit mesajul ei. O admir foarte mult pe Ioana și este o experiență frumoasă să fiu machiată și să primesc sfaturi legate de îngrijire și makeup de la ea. La sfârșitul întâlnirii am primit o punguță ce conținea un gel de duș, o cremă de corp și o cremă de față de zi din gama multiCollagen.

cof

Ioana a fost foarte drăguță, exact cum mă așteptam. A împărtășit multe informații și sfaturi utile. Ne-a recomandat produse de îngrijire și machiaj în funcție de tenul și problemele noastre. A răspuns și la întrebări legate de viața de blogger/vlogger și makeup artist. Imi place foarte mult makeup-ul de zi realizat. M-a nimerit la fix cu nuanta aleasa pentru pleoapa inferioara, iar nuanta rujului este pur si simplu superba.

cof

cof

cof

cof

Sunt foarte bucuroasă că am vizitat Beauty Box-ul Elmiplant, că am învățat câteva lucruri noi și că am reîntâlnit-o pe Ioana.

Îți place machiajul realizat de Ioana? Ce produse Elmiplant folosești?

Îți mulțumesc pentru vizită, până data viitoare te aștept pe Stephanie’s Choice și pe Instagram.

btf
Și un selfie amuzant realizat de drăguța de Casiana în timpul întâlnirii.

42 thoughts on “DEZVĂLUIE FRUMUSEȚEA ALĂTURI DE ELMIPLANT

  1. O admir foarte mult pe Ioana și pentru motivația ei. Este o tipa care face o treaba extraordinara. Îmi place machiajul realizat

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.