PAGINI DE JURNAL

DIGITAL DIVAS 2018 – PRIMA EXPERIENȚĂ CA BLOGGER

Prima mea experiență ca blogger a fost la Digital Divas by Avon 2018, am fost acceptată să particip la conferință și gală în urma unei aplicări. A fost o mare bucurie pentru mine, fiind la început de drum cu blogul. Am putut participa la sesiunile de conferințe pentru a învăța mai multe despre această branșă , iar la sfârșit la gala de premiere a celor mai bune bloggerite și vloggerite din Romania.

Blogger Badge.jpg

Evenimentul a avut loc pe 24 aprilie la Palatul Bragadiru din București intr-un cadru superb. Am ajuns în jurul orei 12:00 pentru a participa la conferințe. Încă de la intrare am rămas impresionată de locația aleasă. Am fost întâmpinată de câteva fete drăguțe care mi-au înmânat ecusonul cu numele și site-ul meu, o agendă și programul Digital Divas.

Avon Photo Corner.jpg

Am ajuns în sala aproape plină și mi-am găsit repede un loc pentru că începea prima parte a conferinței. Tema acesteia a fost International: Are we there yet?, iar speakerii au fost: Maurice Munteanu (Fashion editor, Elle Romania), Diana Enciu (Blogger, fabulousmuses.net), Alina Tanasa (Blogger, fabulousmuses.net), Sanziana Negru (Blogger, sanziananegru.com), Mirela Bucovicean (Founder, Molecule F), Vali Barbulescu (Artist & Entrepreneur), Raluca Hagiu (Editor-In-Chief Unica & Owner, theidealist.ro).

Primul panel.jpg

După această prima parte am avut o pauză de masă. Am ciugulit repede ceva, mi-am luat un cocktail și m-am întors în sală pentru cea de-a doua parte Influencers & Brands: In a Complicated Relationship. Această sesiune mi-a dat ocazia de a întâlni o parte din preferatele mele și de a primi câteva sfaturi de la ele. Cei care au discutat au fost: Andrei Canda (Managing Partner, iSense Solutions), Denisa Mirea (Brand Communication & Advertising Manager See, Avon), Raluca Radu (Country Manager, answear.ro), Mihaela Munteanu (PR Manager, L’Oreal Romania), Andreea Balaban (Blogger, andreeabalaban.ro), Landiana (Vicepresedinte, Feeric Fashion Week), Ioana Dumitrache (Blogger, ioanadumitrache.ro), Maria Dragason (Blogger, special-koko.com), Andreea Lupu (Strategy & Innovation Director, Starcom), Octavian Gheorghe (Creative Director, GMP PR).

Al doilea panel 5.jpgAl doilea panel 2.jpg

A urmat pauza de cafea în care am făcut poze cu Andreea Balaban, Ioana Dumitrache și Maria (Special Koko) și am vorbit puțin cu fetele de la AnotherSideOfMe. Am mâncat o înghețată de la standul Haagen-Dazs. Din păcate a început ploaia, așa că m-am retras repede pe locul meu în sală și am așteptat începutul ultimei părți a conferinței. Pentru Authenticity: Deeper Than Skin au venit câteva persoane deosebite: Rodica Paleologue (Senior Model), Dana Rogoz (Blogger, danarogoz.com), Anca Serea (TV Personality) și Adrian Sina (Artist), discuțiile fiind intermediate de Diana Cosmin (Owner, finesociety.ro).

Sesiunile de conferințe mi-au plăcut foarte mult. Mi-a plăcut organizarea lor sub formă de dezbatere, m-a atras mai mult decât daca ar fi fost o prezentare individuală. La cea de-a doua parte, atât bloggerii cât și cei care au reprezentat brandurile au prezentat ceea ce e important pentru ele într-o colaborare și ce putem face cele la început de drum. Ultima parte a conferinței a fost foarte interesantă, prezența și povestea de viață a Rodicăi Paleologue a fost foarte frumoasă și impresionantă.

Socialize before the gala.jpg
Photo credit Sabina Ghiormescu

În pauza de dinaintea Galei Digital Divas 2018 am socializat puțin și am degustat un vin rose Gramma Wines. Câștigătoarele Digital Divas 2018 sunt:

Digital Divas Awards.jpg

La sfârșitul evenimentului am primit și o punguță de la Avon cu 3 produse pentru par.

Avon godies.jpg

Evenimentul a fost organizat de Evensys în parteneriat cu Avon, sponsorii fiind Haagen-Dazs, Samsung, McCaffe, AfterEight, Rowenta, Absolut, Lillet, Gramma. Mai multe poze de la eveniment poți vedea aici, iar conferința și gala sunt înregistrate aici.

Mă bucur ca mi s-a oferit posibilitatea de a participa la acest eveniment și voi repeta cu siguranță această experiență.

 

44 thoughts on “DIGITAL DIVAS 2018 – PRIMA EXPERIENȚĂ CA BLOGGER

 1. Imi doresc tare mult sa fiu si eu prezenta la acest eveniment si sper ca la anul sa pot veni si eu. A fost foarte frumos si chiar am citit cu drag pentru ca eram curioasa sa vad parerea ta la prima intalnire de acest gen

  Liked by 1 person

  1. Multumesc. Am văzut și eu, dar nu te poti pune împotriva gusturilor și părerilor altor oameni. Cum au spus si fetele, pentru ele conteaza comunitatea pe care o au si sustinerea acesteia.

   Like

 2. Mă bucur că ai participat la Digital Divas! Cred că e o experiență prin care orice bloggeriță trebuie să treacă. Și eu am participat, anul acesta, tot pentru prima oară. Cu siguranță DD are plusuri și minusuri, însă aș reveni oricând, deoarece acest eveniment chiar m-a făcut să mă simt specială.

  Liked by 1 person

 3. Eu nu am cea mai buna parere despre Digital Divas insa cred ca e evenimentul care reuseste sa adune cel mai mare numar de bloggeri din Romania. Iar asta e un prilej numai bun sa socializezi cu oameni din aceeasi nisa si sa intalnesti face to face persoane pe care le stii doar din online.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.