PAGINI DE JURNAL

WORLD OF INSTAGRAM

Fie că postez, urmăresc Stories sau răsfoiesc printre pozele prietenilor şi ale bloggerilor mei preferați, îmi petrec mare parte din zi pe Instagram. A devenit platforma mea preferată pentru socializare şi aici sunt cel mai activă. Îmi place această platformă deoarece în acelaşi timp este şi o sursă de inspirație. Mereu găsesc fotografii interesante care mă inspirăîn realizarea propriilor fotografii pentru blog sau a unui makeup.

IMG_20180418_203057.jpg

Am fost norocoasă să fiu aleasă de Denisa Silaghi să particip alături de ea la evenimentul World of Instagram. Așa că ne-am întâlnit în oraș miercuri şi am făcut o scurtă plimbare până la eveniment, am povestit şi am glumit tot drumul. Denisa este o fată foarte drăguța şi cu un simţ al umorului dezvoltat. Mi-a povestit şi ea din experiența ei de blogger/vlogger şi mi-a oferit câteva sfaturi. Deja am mai stabilit câteva ieşiri împreună, ceea ce mă încântă foarte tare.

IMG_20180418_203404.jpg

Evenimentul a avut loc la The Ark şi am ajuns acolo în jurul orelor 19:00. Speakerii acestei ediții au fost : Cristi Ungureanu – Marketing Strategist care a vorbit de tips & tricks pentru Instagram. Christian Dumitru – Travel Instagrammer care a vorbit despre fotografia de călătorie, ce să surprindem, cât să postam despre vacanta după ce ne-am întors din aceasta. Laura Musuroaea – Beauty Instagrammer şi Sandra Bendre – Fashion Instarammer care ne-au povestit despre începuturile lor ca beauty blogger, respectiv fashion blogger, şi ce e important în opiniile lor să transmită un cont de Instagram.

Au fost prezentate câteva idei de bază pentru a ne creşte urmăritorii pe Instagram: să postăm între una şi trei poze pe zi, să postăm zilnic pentru ca cei care ne urmăresc să nu uite de noi şi să ţinem cont de părțile zilei în care se petrece mai mult timp online. De asemenea pozele postate trebuie să transmită o emoție pentru a atrage atenția şi trebuie să păstrăm aceeași temă şi categorie. Eu nu mă pot supune acestui ultim sfat pentru ca mă simt inspirată de multe lucruri ceea ce îmi face profilul de Instagram foarte colorat.

Cel mai mult mi-a plăcut prezentarea Laurei şi cea a Sandrei. Venind din zona de beauty şi fashion au oferit informații direct pe domeniu care mă interesează. În timpul pauzelor am socializat şi am cunoscut câteva fete drăguţe. Mi-a plăcut evenimentul şi mă bucur că am întâlnit-o pe Denisa. Sper să mai am ocazia de a participa la astfel de evenimente frumoase şi interesante.

30822634_1968154496829242_306883247706926801_o.jpg

Evenimentul a fost sponsorizat de: Lidl Romania, Estee Lauder Romania, Beauty One, Beanz Cafe, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, PureShapes, NOTE Cosmetics, Crystal Dental Clinic.

Mai multe poze puteți vedea aici.

O puteți urmări pe Denisa Silaghi pe YouTube, Instagram şi Blog.

Îţi mulţumesc pentru vizită, iar până data viitoare ne vedem pe Facebook si Instagram.

45 thoughts on “WORLD OF INSTAGRAM

 1. Super! Mi se pare un eveniment reusit si imi pare rau ca in Ardeal la noi sunt atat de putine evenimente in acest domeniu. Va pup pe amandoua! :*

  Liked by 1 person

 2. Mă bucur că ai împărtășit cu noi ideile de bază pentru creșterea urmăritorilor de pe Instagram! Nu mulți fac asta! 🙂

  Liked by 1 person

 3. Eu nu sunt mare fan Instagram. Am două conturi, însă postez foarte rar. În schimb urmăresc alte conturi pe care le-am descoperit întâmplător sau din recomandări. Ideea acestui eveniment mi s-a părut foarte draguță pentru cei pasionați de Instagram.

  Liked by 1 person

 4. Un eveniment tare plăcut la care îmi doresc sa particip și eu pe viitor. Sunt convinsă ca Denisa a fost o companie tare buna

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.