MAKEUP · MAKEUP LOOK

MAKEUP LOOK – Chocolate Elixir

Zilele trecute am creat un makeup cu paleta Chocolate Elixir de la I Heart Makeup despre care am vorbit aici. Mi-a plăcut atât de mult rezultatul, încât m-am gândit să vă arăt şi vouă. Sunt un novice între-ale makeup-ului, dar cum putem învață altfel decât prin exercițiu?

All makeup close eyes.jpg

Voi începe cu machiajul ochilor. Am ales să fac prima dată acest pas pentru a putea șterge în cazul în care fardurile au fall out. Din fericire nu a fost nevoie pentru că am scuturat pensula de excesul de fard. Am aplicat primer de ochi de la Essence, pe care l-am fixat cu pudră. Prin acest pas am creat o bază pentru ca machiajul să nu se strângă în pliul pleoapei. Pe o treime din pleoapa mobilă superioară am aplicat nuanța Sugar. În coltul exterior am încercat să dau adâncime cu nuanța Chestnut, peste care am aplicat Bubble-Gum. Am blenduit marginile cu Hot tea. Pe pleoapa inferioară am aplicat Sugar în colţul interior şi Bubble Gum în colţul exterior. Le-am blenduit pe cele două cu Carrot Cake. Nu am vrut să folosesc tuș, dar am conturat privirea folosind Chesnut, aplicându-l cât mai aproape de baza genelor, atât pe pleoapa superioară cât şi pe cea inferioară. Am încheiat machiajul ochilor iluminând subtil colţul intern şi arcada cu nuanța Vanilla.

MakeupMakeup close eyes

 

Pentru faţă am folosit primer-ul Illuskin de la Oriflame, fondul de ten Accord Parfait de la L’Oreal în nuanța Rosy Vanilla şi anticearcănul Liquid Camouflage de la Catrice în nuanța 020 – Light Beige. Am fixat totul cu pudra matifiantă Prime and Fine de la Catrice şi am trecut cu puțină pudră bronzantă de la Makeup Revolution sub pomeți . Am ales un blush in nuanţă nude din paleta Sugar and Spice de la Makeup Revolution. Ca iluminator am folosit un Baked Highlighter de la Makeup Revolution în nuanța Flash.

 

Pentru sprâncene am folosit un creion Light Brown de la Makeup Revolution, mascara de sprâncene Make Me Brow în nuanţa Blondy Brows de la Essence. Pentru buze am folosit un creion contur de la Boys’n Berries în nuanța Naked, peste care am aplicat NYX Lingerie în nuanța Exotic.

 

Makeup-Chocolate Elixir.jpgHappy me.jpg

Eu sunt mulțumită de rezultat şi cu siguranța voi mai folosi paleta Chocolate Elixir pentru alte machiaje. Ce părere ai despre machiajul realizat? Spune-mi părerea şi sfaturile tale în comentarii.

Îți mulțumesc pentru vizită. Nu uita să dai un like paginii Stephanie’s Choice sau să mă urmărești pe Instagram.

 

 

Produse folosite:

32 thoughts on “MAKEUP LOOK – Chocolate Elixir

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.