MAKEUP · REVIEWS

Chocolate Elixir I HEART MAKEUP – REVIEW & SWATCH

Bună. Astăzi o sa îți vorbesc despre paleta de farduri Chocolate Elixir de la I Heart Makeup.

Chocolate elixir 5

În mica mea colecție s-a alăturat de curând paleta Chocolate Elixir de la I Heart Makeup, brand deținut de Makeup Revolution. După cum se vede paleta seamănă cu cele de la Too Faced, dar culorile se aseamănă foarte mult cu paleta Modern Renaissance de la Anastasia Beverly Hills.

Paleta vine într-o cutie de culoare rose gold pe care găsim logo-ul firmei, numele paletei, gramajele pastilelor de farduri. Pe spatele cutiei sunt prezentate culorile fardurilor, lista ingredientelor şi termenul de valabilitate de 12 luni de la data deschiderii (informații pe care le vom găsi şi pe spatele carcasei din plastic al paletei)

Chocolate Elixir PackChocolate Elixir Back PackChocolate Elixir Back

Designul paletei Chocolate Elixir este precum o ciocolata care se topește ceea ce o face să arate delicios deși este o “ciocolata” rose gold, iar mirosul de ciocolata completează asemănarea cu a unei ciocolate.

Chocolate Elixir

Interiorul paletei găzduiește cele 16 farduri dintre care 9 mate, 3 sidefate şi 4 cu mici particule de sidef, un aplicator dublu din burete, o oglindă şi folia cu denumirile fardurilor.

 

Chocolate Elixir Palette DetailsChocolate Elixir Colors

Majoritatea fardurilor sunt cremoase. Chestnut şi Roasted mi s-au părut puțin prăfoase, dar cu o simplă scuturare a pensulei înainte pentru a elimina excesul poți scapă de această problemă. După cum se poate vedea în swatchuri, unde am aplicat un singur strat de fard direct pe piele, fardurile sunt destul de pigmentate pentru o paleta de tip drugstore.

Chocolate Elixir 7 -

Coconut este singurul fard care mai puțin pigmentat, dar mă gândesc că acest lucru se poate schimba pe o baza de pleoape.

Chocolate Elixir 8

 

Chocolate Elixir 10

Vanilla se poate folosi şi pentru iluminarea colţului interior al ochiului sau sub arcadă.

Îmi place această paletă, pentru că pot realiza atât machiaje de zi cât şi de seară, nu mai am nevoie de o altă paleta pentru că aceasta cuprinde de la nuanțe de tranziție la iluminare ceea ce o face foarte folositoare şi pentru călătorii. Raportul calitate-preţ o face o paletă foarte bună pentru uz personal.

Am luat paleta de aici. Cei de la Pink Panda au în majoritatea timpului oferte. Paleta Chocolate Elixir de la I Heart Makeup este perfectă pentru mine şi o recomand cu drag.

Îţi multumesc pentru vizită, până data viitoare ne vedem pe Instagram.

40 thoughts on “Chocolate Elixir I HEART MAKEUP – REVIEW & SWATCH

  1. imi plac nuantele din paleta si machiajul arata foarte natural, imi place. Am pus si eu ochii pe paletele astea si ma gandesc sa imi iau si eu una

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.