PAGINI DE JURNAL

UN NOU INCEPUT

cof

Se spune că atunci când o femeie își tunde părul urmează să facă o schimbare în viața ei, şi eu am nevoie de o schimbare, dar cum părul meu îmi este foarte drag am ales să încep un blog unde voi scrie despre

alegerile mele din diferite domenii: beauty şi îngrijire, calatorii, cărți, seriale şi filme. Voi face lucrurile cât mai lejere şi prietenoase, ușor de citit dimineața la cafea, între 2 stații de metrou sau în pauza de masă.

Poate că vin în urma trendurilor, dar acum este momentul în care am ales să îmi împărtășesc părerile şi experiențele. Am multe planuri şi proiecte (blogul fiind unul dintre ele) pe care îmi doresc să le încep şi aceste lucruri mă împing să fac un pas în faţă acum.

Trebuie să recunosc că blogul meu ar fi fost şi astăzi la stadiul de proiect dacă nu aş fi avut șansa să o întâlnesc pe Ștefana în urma unui concurs organizat de ea pe Instagram (o puteți urmări pe Instagram, YouTube şi pe Blog) . Am cunoscut o persoană minunată lângă care am petrecut o zi foarte frumoasă şi care mi-a împărtășit ce se află în spatele unei cariere de blogger şi vlogger.

eu si Stefana

Prin mireasma ceaiului într-o zi ploioasă, Ștefana mi-a oferit informații foarte utile despre fotografii, aspectul blogului, articole şi promovare pe care le voi pune în practică aici, mi-a răspuns la toate întrebările şi am vorbit despre experienţa personală și viața noastră (puteți vedea o parte din întâlnirea noastră pe canalul The Pretty Blossoms).

Pentru mine, întâlnirea cu Ștefana a fost foarte productivă, sfaturile şi poveștile ei m-au motivat şi mi-au dat curaj să fac public “Stephanie’s Choice“.

Cu siguranță va fi o aventură interesantă la care te invit să te alături şi să petrecem timp împreună. Dacă ai sfaturi pentru începutul meu te aștept în căsuța de comentarii.

Iți mulțumesc pentru vizită iar până data viitoare ne vedem pe Instagram.

27 thoughts on “UN NOU INCEPUT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.